Algemeen

Zo snel mogelijk! Schrijf je in op de mailinglijst om precies te weten wanneer we een nieuwe collectie droppen!

Betalingen

We accepteren iDeal en creditcardbetalingen.

Producten

Ja! We zijn CURSED… niet CRUEL!

Ja! We zijn CURSED en VEGAN!

  1. De Godless Liner is gemaakt in Tsjechië
  2. De Sinful Liquid Lipstick is gemaakt in Noorwegen
  3. De Cults Gloss is gemaakt in Noorwegen

Alleen de Sinful Liquid lipstick, deze heeft een vleugje blackberry.

Bij elk product staat een kleine beschrijving hoe wij aanraden het product te gebruiken. Of neem een kijkje op mijn YouTube kanaal voor alle make-up tips die je nodig hebt!

Bestellingen, Verzenden en Retouren

Verzending duurt altijd te lang, dat weten we! Maar in principe versturen we je bestelling de eerstvolgende werkdag nadat je besteld hebt. Uiterlijk na 3 werkdagen wordt je brievenbuspakketje verstuurd.

We proberen het redelijk te houden, maar we moeten iets in rekening brengen. De verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,50. Buiten Europa gelden andere tarieven en deze rekent hij door zodra je het juiste adres invoert.

We werken er hard aan om de producten bij jullie allemaal te krijgen. Klik hier voor onze huidige lijst met landen waarnaar we verzenden.

Nope, maar ons pakket komt met de reguliere post, dus je hoeft niet thuis te blijven! En we sturen een e-mail zodra we je bestelling hebben verwerkt en het pakket is verzonden.

Natuurlijk, maar lees alsjeblieft de retourinstructies! Cosmeticaproducten worden aan hygiëneregels gehouden, producten die je hebt gebruikt kunnen wij niet accepteren. Dat zou niet hygiënisch zijn schatjes.

  1. Wanneer je product beschadigd of anderszins onbruikbaar aankomt, kun je het product retourneren. Vanwege hygiënische regels mag je echter geen producten retourneren die zijn geopend, gebruikt of getest. Al onze producten hebben een speciale verzegeling aan de boven- en onderkant van de doos, wanneer één van de verzegelingen is verbroken, kunnen de producten niet worden geretourneerd.
  2. Volg de vermelde retourinstructies, klik hier, en doe dit binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket. Je moet ook een paar foto’s uploaden en de producten in de originele verzenddoos retourneren. Zodra je het retourproces hebt voltooid, zal onze klantenservice je alle verdere informatie verstrekken die je nodig hebt voor je retourzending.

Ja, en je krijgt je geld terug op de rekening waarvan je betaald hebt. We zullen het geld teruggeven wanneer de retourzending is goedgekeurd door ons klantenserviceteam. Het zou binnen een paar dagen op je rekening moeten staan. De retourzending versturen is gratis naar ons antwoordnummer en we verrekenen deze retourkosten van de verzending met het terug te betalen bedrag.

Je kunt je hele bestelling retourneren, of slechts een deel van je bestelling en de rest zelf houden. Volg gewoon het retourproces voor de producten die je wilt retourneren. Maar wees aardig, stuur geen producten terug die je hebt gebruikt, dat is gewoon vies! Klik hier voor het retourproces.

Ach jammer, sorry om te horen dat het pakket beschadigd is, als je de producten wil retourneren, gebruik dan een stevige envelop of doos om de producten naar ons terug te sturen.

Shit, dan hebben we waarschijnlijk een foutje gemaakt. Het spijt ons dat je je bestelling onvolledig is aangekomen, neem alsjeblieft contact met ons op dan gaan we kijken wat er mis is gegaan, je kunt ons via ons contactformulier bereiken.

Het is oké, we maken allemaal wel eens een foutje, neem contact op met ons klantenserviceteam via ons contactformulier en we gaan kijken wat we kunnen doen.

Controleer even je spamfolder, het kan zijn dat de mail daar terecht is gekomen. Als ie daar niet in staat, stuur ons team dan een e-mail op info@cursed-cosmetics.com

Nee sorry, ons verzendproces is automatisch en gaat supersnel. Maar wanneer onze producten aankomen en je ze nog steeds niet leuk vindt, kun je ze retourneren via ons retourbeleid. Bekijk ons retourbeleid onder het tabje bestellingen, verzenden en retouren.

Natuurlijk schat! Vink gewoon het vakje “ander verzendadres” aan bij je bestelling en vul deze in.

Nee, ons pakket komt met de gewone post, het komt als de postbode komt.

20% Korting